Forberedelser til påsketur

Nå begynner det å nærme seg påske. I Oslo er det sommerstemning og varmt, men planen er å oppsøke litt "dårligere" vær og dra på 9-dagers skitur i påska i år. Litt usikker på hvor turen går, men ser for meg å starte i Rørosområdet, og derifra gå på svensk side til Sylan, og videre enten til Storlien eller ned mot Meråker. En god kompis, Morten, skal gå sammen meg, og vi tar det litt som det kommer.
Jeg er godt igang med forberedelsene, og må være klar i løpet av helgen siden jeg skal være på sørlandet (Stolkilen) i uka som kommer. Jeg har blandet frokoster og andre måltider nå, til middag blir det stort sett frysetørret ferdigmat. Frokostene består av havregryn, krusli, nøtter, tørka
blåbær og tørrmelk. Jeg synes det er en super start på dagen, og energi som holder lenge. Underveis spiser jeg en del sjokolade, tørket frukt/nøtter,
polkjeks, tørket kjøtt og energibarer. Til middag blir det vanligvis Real Turmat eller Mountain House, men jeg har også laget noen selvkomponerte retter som jeg gleder meg til å teste. Til kvelds tenker jeg å lage suppe med noe tilbehør eller lignende. Jeg skal dra pulk, og på såpass liten tur har derfor ikke noen kilo fra eller til noe særlig betydning... :)
 |
Porsjonering av frokoster |
 |
10 porsjoner klare til tur :) |