Camp Canada

Camp Canada

fredag 16. november 2012

Turdeltakere til Aconcagua 2013



Aconcagua
Nå er alle ekspedisjonsdeltakerene klare. Vi blir totalt ti personer, fem teltlag.For to uker siden var vi ei helg på Norefjell for å planlegge ekspedisjonen og fordele noe ansvar for oppgaver til turen. Samtidig fikk vi anledning til å bli litt kjent, da nesten ingen av oss har møttes tidligere. Hovedsaklig er det menn i gruppa, men det er også to spreke damer med på turen. Yngstemann er 22 år, mens eldstemann er 57, så det er en bred alderssammensetning. Det er også mange ulike bakgrunner, og mye nyttig erfaring i laget. Etter å ha møtt deltakerene er jeg overbevist om at
dette kommer til å bli en fantastisk tur!
Deltakerene på ekspedisjonen er: Lisbeth Friberg, Helge Nesse, Danny Alonso, Invild Marie Settemsdal, Mikail Erdogan, Jan Inge Reiten, Magnus Øverland Knudsen, Hans Kristian Moe, Håkon Hesselberg og meg. Håkon har vært mye i Sør Amerika, og flere ganger på Aconcagua. Han vil fungere som vår kjentmann og ekspedisjonsleder.

Videre fremover nå vil anskaffelse av utstyr og mat, planlegging og organisering av praktiske forhold og kommunikasjon med sponsorer ta mye av tiden. Dette blir topp!